10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Видя се на паркета, че ние бяхме по-готови

Чавдар Костов: Видя се на паркета, че ние бяхме по-готови

Аз се чувствам отлично и го показвам във всеки мач, сподели гардът на Левски Лукойл

Очаквах да направим такъв мач, в последните няколко дни тренираме много добре. Подготвихме се доста добре, излязохме готови. В залата няма фенове и домакинският фактор не е от значение. Видя се на паркета, че ние бяхме по-готови. Аз всеки път казвам, че това е нашият стил. В началото на срещата не бяхме много готови, но след това влязохме доста добре. Все пак сме най-добрият отбор в лигата и трябва да го показваме във всеки един двубой“, сподели пред Max Sport 2 един от най-добрите за Левски Лукойл в Ямбол Чавдар Костов.

Мисля, че сме готови за предстоящите мачове през този месец. Всичко зависи от нас. Смятам, че няма да имаме никакви проблеми по начина, по който тренираме. Беше доста изненадващо, че успях да направя три забивки по време на срещата, дори и за мен. Аз се чувствам отлично и го показвам във всеки мач“, добави гардът, който вкара 12 точки за столичани.

Левски Лукойл мина кота 100 в Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани