1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив издържа срещу Фенербахче (видео)

Макаби Тел Авив издържа срещу Фенербахче (видео)

14-ти успех за израелския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив записа 14-ти успех в Евролигата през този сезон. На свой терен израелският гранд отказа Фенербахче със 78:74 в мач от 27 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Селекцията на Одед Каташ има в актива си и 13 поражения на 8-мото място, докато отборът от южната ни съседка е с баланс от 16-10 на 5-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун приключи с 21 точки за Макаби Тел Авив. Уейд Болдуин добави 15. С по 10 точки се отчетоха Роман Соркин, Джон ДиБартоломео и Бонзи Колсън, като последният грабна и 7 борби.

Найджъл Хейс-Дейвис бе най-добър за Фенербахче с 16 точки и 5 борби. Дешон Пиер отбеляза 15 плюс 8 борби. Джонатан Мотли остана с 12 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: 1 минута преди края Марко Гудурич доближи гостите след 73:74, но Макаби не се огъна. Лоренцо Браун и Уейд Болдуин не сбъркаха в последните секунди и подпечатаха успеха на домакините, оформяйки крайното 78:74.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 март Макаби Тел Авив ще гостува на Анадолу Ефес, докато Фенербахче ще спори с Барселона. 

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани