7.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда допълни ростера си с финалист в Еврокъп (видео)

Цървена Звезда допълни ростера си с финалист в Еврокъп (видео)

Джон Холанд ще играе за сръбския гранд през 2022/2023

Цървена Звезда се гарантира услугите на още едно ново попълнение. През 2022/2023 сръбският гранд ще може да използва Джон Холанд, обявиха от клуба в социалните мрежи.

Роденият в Ню Йорк баскетболист има мачове в НБА с отборите на Бостън и Кливланд в периода от 2016 до 2018 г. Освен това, с националния отбор на Пуерто Рико е сребърен медалист от ФИБА АмериКъп през 2013 г. във Венецуела.

Професионалната му кариера стартира през 2011 г. във Франция, с екипа на Руан. След това преминава през Севиля, Гравлен, Бешикташ, Апоел Йерусалим, УНИКС Казан, Бурсаспор и ФМП Железник, като с предпоследния игра финал в турнира Еврокъп през 2021/2022. В последната надпревара записва средно по 11.4 точки, 3.6 борби и 1.4 асистенции в общо 8 мача на турския тим.

Има периоди в G-Лигата към НБА с Кливланд Чардж и Остин Спърс, в Сантерос и Каридурос в родината си, както и в Сан Мигел във Филипините.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани