20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЦСКА откри сметката си с успехи в подготовката

ЦСКА откри сметката си с успехи в подготовката

Алекс Симеонов наниза 23 точки за "червените", които финишираха трети на турнира в Пловдив

ЦСКА откри сметката си с победи в контролите от предсезонната си подготовка. В зала „Сила“ отборът на Росен Барчовски надделя над Ямбол със 74:62 в мача за третото място на турнира в Пловдив. До този момент столичният тим е с баланс от 1-1 в проверките, докато ямболии са с 1 успех и 3 поражения.

Алекс Симеонов наниза 23 точки за ЦСКА, от които 5 тройки, като стана Реализатор №1 на турнира. Зейн Ноулс оформи дабъл-дабъл – 16 и 15 борби.

Павел Маринов бе най-резултатен за Ямбол с 14 точки.

„Армейците“ достигнаха до двуцифрен аванс още в първата част, след като излязоха напред с 24:12. ЦСКА даде само една част на съперника до края на срещата, но това не бе достатъчно на съперника, за да затрудни селекцията от София.

Момчетата на Росен Барчовски бяха по-добри в подкошието, след като овладяха 44 срещу 34 борби за ямболии. Освен това, ЦСКА направи повече асистенции – 23 срещу 13 завършващи подавания за тима на Александър Алексиев.

Двата отбора ще участват в още един турнир. Между 30 септември и 1 октомври те ще гостуват в Стара Загора, а там ще се включат още Берое и Левски.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – ЯМБОЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани