20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЦСКА не се огъна срещу Берое (видео)

ЦСКА не се огъна срещу Берое (видео)

Момчетата на Росен Барчовски с победа №8 в НБЛ този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА отново излезе на второ място в НБЛ. На свой терен момчетата на Росен Барчовски се наложиха над Берое с 99:86 в среща от 11 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: „Червените“ са с баланс от 8-3, докато старозагорци имат 4 победи и 7 поражения, с което се нареждат на шеста позиция в класирането на шампионата при мъжете.

НАЙ-ДОБРИ: Кейлъб Уесън не взе участие в срещата за ЦСКА. Георги Боянов навъртя на сметката на ЦСКА 22 точки и 8 борби. По 20 добавиха Брандън Йънг и Венцислав Петков, като последният направи и 9 асистенции. Васил Бачев завърши с 14 точки и 6 борби. Божидар Аврамов регистрира 12 и 5 асистенции. Александър Радукич грабна 14 борби плюс 8 точки.

За Берое не играха Михаил Комбаков и Николай Титков. От техните съотборници Даръл Дейвис бе над всички за Берое с 33 точки, 8 борби и 6 асистенции. Карлос Пепин се включи от пейката с 24 и 8 борби. Антун Маричевич остана с 12 точки и 7 борби.

РАЗВИТИЕТО: „Червените“ достигнаха до двуцифрена преднина след едно полувреме игра, водени от Георги Боянов, Венцислав Петков, Васил Бачев и Божидар Аврамов, за да фиксират 56:45 в своя полза. След паузата Берое не се отказа и чрез Даръл Дейвис и Карлос Пепин сведе пасива си до 4 точки за 68:72. През последните 10 минути старозагорци се опитaха да стоят близо до съперника, но Георги Боянов, Божидар Аврамов и Брандън Йънг донесоха нов двуцифрен аванс на своя тим, като до края не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 декември ЦСКА ще гостува на Ямбол, докато ден по-рано Берое ще играе срещу лидера в НБЛ Черноморец.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани