20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЦСКА залага на опита на Божидар Аврамов

ЦСКА залага на опита на Божидар Аврамов

Силен ход на "червените"

ЦСКА привлече в състава си още един българин. „Червените“ подсилиха редиците си с опитния Божидар Аврамов, който вече има картотека в НБЛ.

196-сантиметровият гард за последно носи екипа на Спартак Плевен, където игра два сезона. В последния той записва средно по 6.7 точки, 1.9 асистенции и 3 асистенции в общо 10 срещи, след като се завърна от контузия.

Преди това варненецът преминава още през Черно море, Лукойл Академик, Левски Лукойл и Балкан у нас. 6-кратен шампион на страната със „студентите“, както и носител на 3 Купи и 1 Суперкупа с този тим. С Левски Лукойл има титлата в НБЛ през 2018 г., както тогава е избран и за MVP на финалите, а освен това, завоюва още трофея в Балканската лига и Суперкупата.

В чужбина Божидар Аврамов има периоди в румънските Питещ и Плоещ, през Казерта в Италия, през Олимпия Лариса в Гърция, както и през испанските Валенсия и Гандия.

Днес от 19.00 ч. в столичната зала „Триадица“ ЦСКА ще се изправи срещу Левски в първото за сезона Вечно дерби в НБЛ. Двубоят ще бъде предаван пряко по Max Sport 2. Мачът ще бъде последен от програмата на 4 кръг в родния елит.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани