4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАФиникс укроти Ню Орлиънс за 3-2 на Запад (видео)

Финикс укроти Ню Орлиънс за 3-2 на Запад (видео)

Сънс се доближиха до полуфиналите в конференцията си

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс направи още една стъпка към полуфиналите в Западната конференция на НБА. „Слънцата“ се справиха с Ню Орлиънс със 112:97 у дома и вече водят с 3-2 победи в серията от първия кръг на елиминациите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Микал Бриджис изигра най-добрия мач в професионалната си кариера, след като остави на сметката на Финикс 31 точки плюс 5 борби и 4 чадъра. Крис Пол добави 22, 6 борби и 11 асистенции. ДиАндре Ейтън завърши с 19 точки и 9 борби.

Брандън Инграм бе най-добър за Ню Орлиънс с 22 точки, 5 борби и 5 асистенции. Си Джей Маккалъм се разписа с 21, 8 борби и 5 асистенции. Йонас Валанчиунас остана със 17 точки и 14 борби.

КЛЮЧЪТ: Сънс бяха напред с 11 точки в началото на последната четвърт, но съперникът не се отказа и сведе пасива си до 7 две минути преди края. Забивка на Камерън Джонсън и няколко успешни акции на Микал Бриджис подпечатаха успеха на Финикс с крайното 112:97.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Ню Орлиънс и Финикс ще бъде на 29 април. Играе се до четири успеха от седем двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани