10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Един треньор винаги има какво да желае

Тодор Тодоров: Един треньор винаги има какво да желае

Момчетата показаха характер, който трябва да пренесем в плейофите, заяви наставникът на Спартак

„Не мога да кажа, че ни беше леко. Все пак това не беше мачът, за който се подготвяхме цяла седмица. Академик бе в скъсен състав, същото важеше и за нас. Както на нас, така и на тях им липсваха трима основни състезатели. Един треньор винаги има какво да желае от гледна точка на борбеност и себераздаване. През сезона нашият отбор показва, че когато някой отсъства, другите момчета са готови да го заместят на базата на опит, желание и енергия. Беше трудно, но мачът се оказа по-различен с оглед на причините от здравословен характер и в двата отбора“, заяви треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров след успеха над Академик Пловдив с 94:90.

Важното е, че победихме. Момчетата показаха характер, който трябва да пренесем в плейофите. Николай Маринов вече тренира, а Ивко Ивков има проблеми с крака, докато Димитър Маринчешки беше болен. Преценихме, че нито един от тях не е напълно възстановен и не си заслужава да рискуваме тяхното здраве в този мач. Надявам се всички да са на линия за началото на плейофите“, добави наставникът на плевенчани, които ще се подготвят за мачовете с Черноморец в плейофите на НБЛ.

Черноморец намира себе си все повече и повече със селекцията, в която се намира в момента. Играе все по-добре и по-добре. Това, че те не са във варианта, в който бяха в началото на сезона, не означава, че не са тим, който не може да победи всеки един. Моето желание да се подготвим добре, да отговорим на тяхната игра и да стане една добра серия“, завърши Тодор Тодоров.

Спартак преодоля 15-те тройки на Академик у дома (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани