18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАФиладелфия мина през продължение срещу Лейкърс (видео)

Филаделфия мина през продължение срещу Лейкърс (видео)

Сиксърс записаха победа №13 в НБА през 2022/2023

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия се възстанови, след като загуби аванс от 9 точки в края на редовното време, за да победи Лос Анджелис Лейкърс със 133:122 след продължение у дома. Така Сиксърс прекъснаха серия от три поредни поражения в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд даде тон на Филаделфия с 38 точки, 12 борби и 5 асистенции. ДиАнтъни Мелтън се разписа с рекордните за себе си в НБА 33. Джеймс Хардън също стигна до двойните показатели – 28 точки и 12 асистенции.

Антъни Дейвис бе най-добър за Лейкърс с 31 точки и 12 борби. Остин Рийвс се включи от пейката с 25 и 5 асистенции. Леброн Джеймс остана с 23 точки и 6 асистенции. Ръсел Уестбрук оформи трипъл-дабъл – 12, 11 борби и 11 асистенции, превръщайки се в първия играч на „езерняците“ с подобно постижение от пейката след Меджик Джонсън, който прави това в последния си сезон в НБА.

КЛЮЧЪТ: Гостите изоставаха с 12 точки в последните 2 мин. и половина, но не се отказаха и чрез Леброн Джеймс, Остин Рийвс и Антъни Дейвис се докопаха до продължение след 120:120 в редовното време. В допълнителните 5 минути Сиксърс лимитираха съперника до 2 точки, отговаряйки с 13 точки и стигнаха до победата, водени от Джоел Ембийд и ДиАнтъни Мелтън.

И ОЩЕ: Джеймс Хардън стана едва четвъртият в историята на НБА с 23 000 точки и 6500 асистенции. Другите трима са Леброн Джеймс, Ръсел Уестбрук и Оскар Робъртсън.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 декември Филаделфия ще приеме Шарлът, а Лейкърс ще излязат срещу Детройт. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани