11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАФиладелфия издържа срещу Кливланд (видео)

Филаделфия издържа срещу Кливланд (видео)

Джоел Ембийд мина границата от 10 000 точки в кариерата си в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джоел Ембийд премина границата от 10 000 точки в кариерата си в НБА, а Филаделфия оцеля след трудно второ полувреме, за да победи Кливланд със 118:112 у дома. Това бе четвърти пореден и общо 38-ми успех за Сиксърс в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд отбеляза 29 точки за Филаделфия, които допълни с 14 борби и 5 асистенции. Джеймс Хардън добави 19 и 12 асистенции. Ди`Антъни Мелтън се отчете със 17 точки.

Донован Мичъл бе най-резултатен за Кливланд с 33 точки, 5 борби и 5 асистенции. Дариъс Гарланд вкара 27 плюс 6 асистенции. Еван Моубли остана с 23 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс имаха аванс от 28 точки в двубоя, но допуснаха той да бъде стопен до 4 точки 90 секунди преди края му. Все пак домакините оцеляха благодарение на 13 успешни наказателни удара в последните минути.

И ОЩЕ: Джоел Ембийд може да не участва в Мача на звездите в НБА в края на седмицата. Причината е продължителна болка в левия крак. За травмата призна лично той след срещата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Филаделфия ще приеме Мемфис, докато Кливланд ще спори с Денвър.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – КЛИВЛАНД 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани