12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДенвър повали Далас у дома (видео)

Денвър повали Далас у дома (видео)

Още един трипъл-дабъл за Никола Йокич в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър записа 41-ва победа през сезона в НБА преди паузата за Мача на звездите. На свой терен Нъгетс се справиха с Далас със 118:109, спечелвайки за трети пореден път в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джеф Грийн даде тон на Денвър с 24 точки от пейката. Майкъл Портър Джуниър добави 22 и 5 борби. Никола Йокич оформи още един трипъл-дабъл – 14 точки, 13 борби и 10 асистенции. Със същия точков актив в съблекалнята се прибра и Кентавиъс Колдуел-Поуп, който допълни актива си с 5 борби и 5 асистенции.

Лука Дончич бе над всички за Далас и се разписа с 37 точки и 9 асистенции. Крисчън Ууд вкара 17. МакКинли Райт остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс достигнаха до аванс от 21 точки в четвъртия период, но той бе намален до 10 точки 5.50 мин. преди края. Малко след това Майкъл Портър Джуниър блокира изстрел на съперник и след това отбеляза тройка, за да върне импулса на своя тим.

И ОЩЕ: Кайри Ървинг не взе участие в срещата за Маверикс, заради напрежение в долната част на гърба.

 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Денвър ще излезе Кливланд, докато Далас ще играе срещу Сан Антонио.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани