21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБългарски дуели в Балканската лига и през есента (видео)

Български дуели в Балканската лига и през есента (видео)

Родните участници научиха своите съперници в първата фаза на турнира

Родните участници в Delasport Балканска лига Академик Пловдив, Берое и Балкан научиха своите съперници в първата фаза на турнира. Това стана ясно по време на днешния жребий, който се проведе в София.

Български сблъсъци в надпреварата ще има и през 2021/2022. Академик Пловдив и Берое попаднаха в група B, където са още ТФТ (Северна Македония), Ирони Нахария (Израел) и Сигал Прищина (Косово).

В група А Балкан ще има за съперници Куманово (Северна Македония), Академия ФМП (Северна Македония), Пея (Косово) и Апоел Галил Елион (Израел).

Отборите ще играят помежду си на разменено гостуване, а след изиграването на срещите от първата фаза ще бъдaт сформирани нови две групи с първите четири от група А и B. Резултати от първия етап ще се вземат под внимание и за втория.

Първите мачове от Delasport Балканска лига ще се проведат на 12 и 13 октомври с домакини Апоел Галил Елион и Ирони Нахария.

Пълен запис на жребия можете да видите тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани