12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАФиладелфия върна интригата в серията с Маями (видео)

Филаделфия върна интригата в серията с Маями (видео)

Сиксърс с втори пореден успех в полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия записа втори пореден успех в полуфиналите на Източната конференция в НБА. Сиксърс се справиха с Маями със 116:108 у дома, за да стигнат до равенство за 2-2 в серията от втория етап на плейофите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън постави в сметката на Филаделефия 31 точки, от които 6 тройки, плюс 7 борби и 9 асистенции. Джоел Ембийд оформи дабъл-дабъл – 24 и 11 борби. Тайрис Макси се отчете с 18 точки.

Джими Бътлър бе най-добър за Маями с 40 точки, като бе 13/20 при стрелбата си от игра, в добавка към 6 асистенции. Бам Адебайо приключи с 21 и 7 борби. Виктор Оладипо остана с 15 точки.

 

КЛЮЧЪТ: 3.27 мин. преди края Бам Адебайо даде надежди на Хийт, след като намали пасива им 5 точки за 101:106. Сиксърс обаче не се забавиха и отвърнаха чрез Джеймс Хардън, Тобайъс Харис и Тайрис Макси, за да стигат до двуцифрен аванс за 116:106 и това бе всичко.

И ОЩЕ: Двубоят бе 45-тият в кариерата на Джеймс Хардън в плейофите на НБА, в който той преминава границата от 30 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Маями и Филаделфия ще бъде на 11 май. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани