15.8 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Очаквам дълга серия, така че се готвим за всички варианти

Петър Златанович: Очаквам дълга серия, така че се готвим за всички варианти

Убеден съм и обещавам, че момчетата ще се раздадат на 100%, заяви треньорът на Балкан

Треньорът на Балкан Петър Златанович oчаква дълга серия на полуфиналите в НБЛ срещу ЦСКА. Двата тима ще спорят за място на финала, като ще се играе до три победи от пет срещи.

Очаквам дълга серия, така че се готвим за всички варианти. Отборът е окей, има малки болки на някои играчи, но като цяло сме готови. Не е от значение това, че в редовния сезон ЦСКА има две победи срещу нас, ние имаме само една. Съперникът е силен, но кой колко победи е имал досега, не е от значение – и за нас, и за тях, гледаме напред – какво можем да направим, за да излезем от тази серия„, заяви Петър Златанович, чийто тим открива полуфиналите в НБЛ на 12 май (петък) от 19.00 ч. с домакинство на ЦСКА.

Ако се стигне до два мача в София, имаме уверението, че ще присъства по-голяма агитка от тези 10% от местата, които се полагат на Балкан. Реално, Балкан никога не е печелил титли без подкрепата на хората в залата. Само те могат да направят страхотна атмосфера. Убеден съм и обещавам, че момчетата ще се раздадат на 100%. Имаме два мача тук. Първият е много важен – да отворим серията с победа. Още веднъж ще кажа – Балкан никога не е печелил без публиката. Ако искаме да спечелим, нека да дойдат и да ни подкрепят“, добави наставникът на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани