5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФенове в Подгорица заличиха стенопис на свой любимец след трансфер в Цървена...

Фенове в Подгорица заличиха стенопис на свой любимец след трансфер в Цървена Звезда

Никола Иванович предизвика гнева на почитателите на Будучност с последния си ход

След Никола Йокич още един играч си навлече гнева на феновете. Националът на Черна гора Никола Иванович е първото ново попълнение на Цървена Звезда за следващия сезон.

И докато почитателите на играта в Сърбия скочиха на Никола Йокич, заради отказа му да играе за нациалния отбор на страната си, то в Черна гора се разрази вълна от недоволство, заради трансфера на Никола Иванович при „звездашите“. Това стана факт, след като негов стенопис в Подгорица бе заличен за няколко часа.

Стенописът е направен от фенове през 2018 г. и се намира в близост до сградата, в която Никола Иванович прекарва първите години от детството си. Той е в чест на спечеления от Будучност трофей в Адриатическата лига отпреди три години.

27-годишният черногорец се превърна в един от лидерите на Будучност през последните години. С тима от Подгорица той има още 6 титли и 7 купи на Черна гора, включително и в предишния си период в клуба (от 2011 до 2015 г.).

В кариерата си досега Никола Иванович преминава още през Морнар Бар, Мега Лекс и АЕК Атина. Носител на Купата на Сърбия от 2016 г., като в този турнир става и MVP преди пет години.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани