11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаФенербахче удържа Цървена Звезда у дома (видео)

Фенербахче удържа Цървена Звезда у дома (видео)

Турският гранд донесе първа победа на своя треньор Саша Джорджевич

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче имаше някои върхове и спадове, но успя да оцелее на старта в Евролигата. Под ръководството на новия си треньор Саша Джорджевич турският гранд спечели сблъсъка с Цървена Звезда с 61:57 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: ДеШоун Пиер отбеляза 13 точки за Фенербахче. Ян Весели и Девин Букър добавиха по 8, като вторият грабна и 9 борби. Нандо Де Коло и Акиле Полонара вкараха по 7 точки.

Никола Иванович бе най-резултатен за Цървена Звезда с 16 точки и 6 асистенции. Нейт Уолтърс и Никола Калинич останаха с по 9.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Защитата бе основният акцент и на двата отбора в този ниско резултатен двубой. В него обаче „фенерите“ измъкнаха повече от общо 21 грешки на съперника. В добавка опитът на Нандо Де Коло и майсторството на ДеШоун Пиер решиха всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 октомври Цървена Звезда ще гостува на Макаби Тел Авив, а Фенербахче ще има за съперник Панатинайкос. 

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани