18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаФенербахче и Монако предложиха трилър с продължение в Истанбул (видео)

Фенербахче и Монако предложиха трилър с продължение в Истанбул (видео)

Отборът на Димитрис Итудис се оказа победител

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче е в подем, записвайки трета поредна победа в Евролигата. Момчетата на Димитрис Итудис и Монако предложиха на феновете в Истанбул трилър с продължение, в който домакините се оказаха победители след 98:84. „Фенерите“ са с баланс от 13-7 и вече са втори в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент, докато отборът от Княжеството е с 12 успеха и 8 поражения и е пети.

НАЙ-ДОБРИ: Скоти Уилбекин завърши с 21 точки и 5 асистенции за Фенербахче. Найджъл Хейс-Дейвис добави 18 плюс 7 борби. С по 17 точки се разписаха Джонатан Мотли и Марко Гудурич, като първият овладя и 9 борби.

Майк Джеймс бе най-резултатен за Монако с 23 точки, 6 борби и 6 асистенции. Якуба Куатара вкара 19 в добавка към 5 борби. Алфа Диало остана с 13 точки, 8 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Срещата се превърна в драма, след като „фенерите“ поведоха със 7 точки 4 минути преди края, но и това не спря Монако. Майк Джеймс, Якуба Куатара, Алфа Диало и Джон Браун дадоха нов шанс на гостите след 84:84 в края на редовното време.

В продължението надлъгването продължи преди Найджъл Хейс-Дейвис да вкара за 91:87, но Алфа Диало доближи Монако до 2 точки. 17 секунди преди изтичането му Марко Гудурич бе точен за 96:91 за Фенербахче, но Майк Джеймс с тройка отново сведе пасива на „монегаските“ до 94:96. Два успешни наказателни удара на Марко Гудурич бяха достатъчни за крайното 98:94.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 януари Фенербахче ще излезе срещу АСВЕЛ, докато същия ден Монако ще има за съперник Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани