14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФенербахче влезе в серия в Евролигата (видео)

Фенербахче влезе в серия в Евролигата (видео)

Отборът на Димитрис Итудис подчини Байерн Мюнхен

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче спечели за трети пореден път в Евролигата. Отборът на Димитрис Итудис подчини Байерн Мюнхен със 76:67 като гост в последен мач от 5 кръг в турнира на богатите. Турският гранд е с баланс от 4-1, докато немският състав има 2 победи и 3 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Скоти Уилбекин се отчете със 17 точки, 5 борби и 5 асистенции за Фенербахче. Марко Гудурич добави 14 и 6 борби.

Силвен Франсиско единствен финишира с двуцифрен точков актив за домакините – 11 и 5 асистенции. С по 9 останаха Девин Букър (6 борби), Серж Ибака (7 борби) и Андреас Обст.

КЛЮЧЪТ: Домакините платиха цената на ниската си успеваемост в стрелбата през третия период. Те все пак успяха да намалят пасива си до 2 точки в последната четвърт, но Джонатан Мотли, Найджъл Хейс-Дейвис, Марко Гудурич и Ник Калатес пратиха радостта от успеха в лагера на Фенербахче, оформяйки крайното 76:67.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 ноември Фенербахче ще приеме Олимпиакос, докато същият ден Байерн Мюнхен ще има визита на Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани