12.9 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаБаскония и Коди Милър-Макинтайър паднаха в Атина (видео)

Баскония и Коди Милър-Макинтайър паднаха в Атина (видео)

Гардът с 2 точки срещу "детелините"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър сгреши за трети пореден път в Евролигата този сезон. Гардът и отборът му загубиха от Панатинайкос с 81:95 като гости в среща от 5 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанците са с баланс от 1-4, докато гръцкият гранд има 2 успеха и 3 поражения.

И ОЩЕ: Коди Милър-Макинтайър се задържа на терена 28 минути за Баскония. В тях националът се отчете с 2 точки, 1 борба, 1 асистенция и 1 открадната топка, като бе 1/3 при стрелбата си от средна дистанция.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

НАЙ-ДОБРИ: Маркъс Хауърд бе най-резултатен за гостите с 22 точки. Ваня Маринкович добави 17.

Матиас Лесор и Костас Митоглу вкараха по 23 точки за „детелините“. Кайл Гай финишира с 13.

КЛЮЧЪТ: Домакините спечелиха битката под двата ринга, като овладяха общо 42 борби срещу 32 за Баскония. Освен това, ПАО демонстрира по-точен мерник в стрелбата от фаул линията – 85.7% (18/21) срещу 66.7% (8/12) за испанския тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 ноември Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще приемат Партизан, докато същият ден Панатинайкос ще играе срещу Барселона.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани