12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЕвролигата размести програмата на полуфиналите в НБЛ

Евролигата размести програмата на полуфиналите в НБЛ

Четвъртият мач между Левски и Балкан ще бъде на 20 май

Настъпи промяна в една от датите, определени за мачовете от полуфиналите в НБЛ между Балкан и Левски. Евентуален четвърти двубой ще се проведе с ден по-късно, на 20 май в София.

При нужда от пета среща в серията между шампионите и ботевградчани, то тя ще се проведе на 23 май (понеделник) в „Арена Ботевград“. Корекциите в програмата бяха наложени, заради българското участие в плейофите на Евролигата през този сезон. На 19 май Александър Везенков и Олимпиакос ще излязат срещу Анадолу Ефес в първия полуфинал в Белград от 19.00 ч.

В 11.00 ч. пък ще отворят касите за билети в „Арена Ботевград“ за първия двубой от полуфиналите между Балкан и Левски в четвъртък (12 май). Мачът е от 19.00 ч. Пропуските ще се продават единствено на касите в залата, а цената им е 5 лв.

Втория двубой ще бъде отново в Ботевград на 14 май. След това серията се мести в столицата за среща №3 на 17 май от 19.00 ч.

Играе се до три успеха от пет мача. 

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани