7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияНБЛ с нови дати за двубои на Балкан, Берое и Черноморец

НБЛ с нови дати за двубои на Балкан, Берое и Черноморец

Лигата прибегна до промени след последните случаи на коронавирус

НБЛ въведе промени в програмата си за 2020/2021, след като през последните няколко седмици няколко мача бяха отложени, заради случаи на коронавирус. От лигата обявиха, че срещата от 3 кръг между Балкан и Берое ще се проведе на 9 ноември от 19.00 ч.

За селекцията на Йовица Арсич ще има един двубой в началото на следващия месец. На 5 ноември ботевградчани ще приемат Черноморец в среща от 1 кръг.

Отложенa за 16 ноември е следващата среща на Берое срещу Академик Пловдив от 4 кръг. Това се налага, заради ситуацията с двете положителни проби в лагера на старозагорци отпреди няколко дни.

С ден закъснение ще се проведе и следващият двубой на Черноморец и Рилски спортист. По програма, срещата трябваше да бъде на 1 ноември, но сега е изместена за 2 ноември от 19.00 ч.

Пълната програма на срещите от НБЛ можете да видите тук

Припомняме, че от утре (29 октомври) до 12 ноември в залите няма да се допускат фенове. Това е една от мерките, въведени от здравните власти във връзка с ограничаването на разпространението на коронавируса.

Без фенове в залите и у нас

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани