6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Личеше това, че част от нашите играчи не са тренирали...

Тони Дечев: Личеше това, че част от нашите играчи не са тренирали 10 дни

Изпълнихме целите, които си бяхме поставили през този сезон, коментира наставникът на Ямбол

Личеше това, че част от нашите играчи не са тренирали 10 дни. Това е един от основните проблеми, може би и най-важният. Спартак беше много амбициран, изглеждаше много стегнат и искащ победата. Ние по-скоро искахме да проверим кой как се чувства и как ще изкара този мач. Те спечелиха заслужено, поздравявам ги и им пожелавам успех в плейофите“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Спартак със 73:94.

Аз ще искам от моите момчета в седмицата, която остава до следващата среща, да се съберем и да завършим с победа в редовния сезон. Смятам, че Берое е преодолим съперник. Момчетата трябва бъдат здрави и малко да потренират. Личеше си, че има играчи, които не са в оптимална форма, но смятам, че беше добре за тях това, че получиха доста игрово време. Всичко ще е наред, ако те се чувстват добре след тази среща. Това бе една добра тренировка за тях. Имаше достатъчно други момчета, които исках да поиграят и така се получи в този мач. На тях им е нужно това нещо, аз съм доволен“, добави наставникът на ямболии.

Смятам, че Ямбол успя да оцелее. Общо взето всички цели, които си бяхме поставили през този сезон, ги изпълнихме. Интегрирахме млади момчета, които бяха в други отбори, но не получаваха достатъчно минути. Същото сторихме още с Александър Матушев и Георги Герганов, които са част от нашата школа. Класирахме се за плейофите, взехме и участие в турнира за Купата на България. На мен ми се иска да имаме повече победи и отборът да играе по-добре, както и да побеждаваме отборите от Топ 3, но реалностите през този сезон са такива„, допълни Тони Дечев.

„Все още не съм водил разговори с ръководството на клуба за оставане. Това решение ще се вземе от ръководните фактори. Аз искам да видя какви са следващите цели на тима и тогава ще решавам. Много е важно за мен, защото от първите ни разговори, които имахме на 3 януари 2020 г., почти нищо не остана. Много е важно каква е визията и в каква посока ще тръгне тимът. Ако трябва пак да оцеляваме и да се задоволяваме с минимални цели, може би няма да бъде добре“, завърши той.

От третия опит Спартак намери рецептата и победи Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани