16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Беше важно да спечелим от психологическа гледна точка

Тодор Тодоров: Беше важно да спечелим от психологическа гледна точка

За нашия отбор няма загрявки, заяви треньорът на Спартак Плевен

Беше важно да спечелим този мач от психологическа гледна точка. Естествено, това ни дава увереност в собствените ни сили, което е важно за нас като отбор. Радвам се, че успяхме да се поздравим с тази победа. Ивко Ивков е доказал, че е нашият позитивен герой във всеки един мач, в който се включва. Той винаги дава всичко от себе си и внася положителни емоции от пейката. Искам да поздравя Николай Иванов. Той е момче, което води доста добър тренировъчен процес. По една или друга причина не попада в ротацията, не защото не заслужава, просто така е структуриран нашият тим. Има бъдеще в баскетбола„, заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след успеха над Ямбол с 94:73.

Надявам се Джервон Преслин да ни помага все повече и повече с всеки изминал мач, както и да вкарва нужното самочувствие и енергия, която искаме от него. Моето желание е Николай Маринов да се възстанови колкото се може по-бързо. Той е много важна част от нашия отбор. Надявам се да е готов за срещата с Академик Пловдив в началото на следващата седмица“, каза още наставникът на плевенчани.

За нашия отбор няма загрявки. Не можем да си позволим да омаловажаваме феновете, които идват и ни подкрепят, особено в Плевен. Надявам се да стане хубав мач срещу Академик, който да зарадва всички в залата“, завърши бившият център.

От третия опит Спартак намери рецептата и победи Ямбол

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани