11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Берое тотално ни надигра в подкошието

Тони Дечев: Берое тотално ни надигра в подкошието

Не се ориентирахме добре към високите им хора, коментира наставникът на Ямбол

„Първо, поздравления за победата на домакините. Бяхме готови за нещо такова. В предния мач срещу Спартак Плевен изразходвахме доста физическа и емоционална енергия. Този път, докато бяхме свежи през първото полувреме, изглеждахме добре. Но във второто отборът ни изглеждаше уморен, вял, бавен. Берое тотално ни надигра в подкошието, не само като борби, но и като отбелязани точки, получихме много лесни точки. Не се ориентирахме добре към високите им хора. В общи линии това, което правихме на тренировка, този път не ни се получи като противодействие. Ок, знам, че има такива мачове. Искам да пожелая на всички играчи и на всички фенове, весели коледни и новогодишни празници, и да се завърнем в залите след това да работим“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Берое със 76:91.

Берое използва силна последна четвърт срещу Ямбол (видео)

Ето и какво бе мнението за срещата на баскетболиста на Ямбол Константин Тошков, който се разписа с 12 точки:

Дойдохме с друга нагласа, искахме да победим. Знаехме и вярвахме, че можем да се справим, но те ни надиграха с някои много прости неща. От пас на low post, пресечка на слаба страна вкараха 20-тина точки, на бърза атака вкараха без ние дори да се върнем. Оттам дойде разликата.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани