8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Шансът е на страната на силните

Тодор Тодоров: Шансът е на страната на силните

Най-важното е да изглеждаме като отбор, който се бори до последно, коментира наставникът на Спартак

„Аз не вярвам в малшанса. Шансът е на страната на силните, явно този път бяхме по-слаби, затова загубихме. Явно трябва да анализираме и да видим какво трябва да подобрим, както и да го направим колкото се може по-бързо. Няма да кажа какво имахме като идея при ситуацията с последното нападение на ЦСКА. Като цяло имаше ситуации, в които малки елементи решаваха нещата в защита. Същото важи и за нападението„, коментира наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров след загубата от ЦСКА с 84:86 в мач от НБЛ. 

„Не мога да кажа, че съм останал доволен от играта в дефанзивен план, след като гостите ни отбелязаха 14 тройки. Явно някъде нещо не сме направили както трябва. Пак казвам, ще направим необходимите анализи и се надявам да го подобрим„, допълни бившият център. 

„Спечелването на приза за Отбор на годината е нещо, което ние не търсим като цел. От началото на миналия сезон нашата основна цел е да създаваме баскетболна общност. Радващото е, че до момента се получаваше. Надявам се да напипаме нещата и да си върнем отборния дух. Печеленето на този приз не се отнася само до работата на баскетболистите и на отбора, а и до всички онези треньори, които се занимават с деца и ги карат да правят едно спортно общество в нашия град“, каза още Тодор Тодоров, чийто тим ще посрещне Коледа на трето място в класирането с баланс от 7-4. 

ЦСКА си отмъсти на Спартак

„Настоящата година беше изпълнена с доста противоречиви емоции. Отборът и неговите фенове изживяха моменти, от които са останали доволни. Лошото е, че в нас остава последното чувство, което е негативно след последните няколко срещи. Моето желание е да преминем през този труден период. Виждате, че това се случва не само при нас, Академик Пловдив е на една от последните позиции, което не отговаря на селекцията на тима от гледна точка на амбициите. Отборите, преминаващи през това нещо, страдат от тези емоции. Надявам се по-бързо да върнем пълния облик на Спартак като ротация, състав и тренировъчен процес„, пожела си треньорът на плевенчани. 

Нямам очаквания от предстоящия мач с Левски. Колкото повече очаквания си вкарва един човек, толкова по-разочарован е на моменти. Този тим няма загуба в последните си срещи и стартира сезона без много да афишира своите амбиции. Виждате, че това е един от отборите, който играе най-добре. Надявам да се доближим до Левски, особено в това състояние, в което се намираме, както и да направим оспорван мач. За мен най-важното е да изглеждаме като отбор, който се бори до последно“, завърши Тодор Тодоров. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани