11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Имаше мини ситуации, в които да се пречупи срещата, но...

Тодор Тодоров: Имаше мини ситуации, в които да се пречупи срещата, но не успяхме

Въпреки положението, в което сме, ние сме близо до отборите, с които искаме да се борим, коментира наставникът на Спартак

Имахме шанс да спечелим този мач. Това, което искахме – да сме близо до Левски, горе-долу го направихме. Имаше ситуации, в които имахме малшанс, може би и заради умората, може би и заради нещо от психологическа гледна точка. Той идва и от състоянието ни, скъсена ни е ротацията. Това оказва влияние не само на мачовете, но и на тренировъчния процес. Искам да поздравя момчетата. Даваха всичко от себе си. Да, не се получава, но аз видях. Когато успеем да натрупаме достатъчно тренировъчен процес, когато сме всички заедно, в пълен състав, ще успеем да зарадваме хората, които ни подкрепят”, коментира треньорът на Спартак Тодор Тодоров след загубата от Левски с 69:82 в мач от НБЛ. 

Станимир Маринов и Димитър Маринчешки са на няма и половин тренировка преди този мач. Видя се обаче че се стараят. Без Симеон Илиев, без титулярния ни център от началото на сезона, видяхте и Дейвид Хоутън натрупа бързо пет фаула, ние бяхме в ситуация, в която да се опитваме да отговаряме по някакъв начин на класата на играчите на Левски. Визирам Джон Флорвиъс и Алън Арнет. Борихме се. Имаше мини ситуации, в които може би можеше да се пречупи срещата, но там не успяхме 5 минути преди края. Въпреки положението, в което сме, ние сме близо до отборите, с които искаме да се борим. Ясно е, че до края на сезона има много време. Надявам се да успяваме и да дойдат и по-добри дни и за нас„, допълни наставникът на плевенчани, които завършват годината с баланс от 7-5 след първите си 12 мача от сезона в родния елит. 

„Опитваме се в нашия клуб да даваме всичко от себе си. Не се получава. От миналата година повтаряме, че нашата първа цел е да върнем хората в залата и опитваме да го направим. Да, има негативна серия, но се надяваме тя по-скоро да завърши. Ние сме отбор и в нашето мислене феновете са неразделна част от нас. Да, може би се натрупа разочарование, но отново искам да ги призова да са по-толерантни и по-търпеливи. Надявам се да успеем да ги зарадваме”, сподели Тодор Тодоров.

Левски се пребори със Спартак Плевен

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани