19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Играчите правят един треньор успешен

Тодор Тодоров: Играчите правят един треньор успешен

Доста емоционален мач, добави наставникът на Спартак

Още не мога да осъзная какво се случи на фона на целия мач. Искам да благодаря на момчетата. Както се казва, играчите правят един треньор успешен. Николай Маринов отсъстваше в този мач, Димитър Маринчешки бе в игра само през първата част. Успяхме да изиграем един мач, който донякъде ни дава спокойствие до края на сезона. Радвам се, че го спечелихме, доста емоционален мач. След турнира за Купата на България мнението на много хора бе, че ние сме разочаровали. Във всеки един двубой се опитваме да не разочароваме никой. Даваме всичко от себе си. Радвам се, че днес се получи„, заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след успеха над Левски със 114:108 след две продължения в Правец.

Нашият манталитет е такъв, че искаме да побеждаваме във всеки мач. Не искам да вярвам, че ние се мобилизираме повече срещу силните отбори. Естествено, отбори като Левски и Рилски са дразнител за всеки един съперник в първенството. Нормално е да се доказваш срещу по-добрите и по-силните. Успяхме да покажем характер и да спечелим„, добави наставникът на плевенчани, които записаха втора поредна победа в шампионата.

Не мога да кажа какъв е проблемът на Димитър Маринчешки. Получи нещо в първата част и до края не успяхме да го използваме. Надявам се да не е нещо притеснително„, каза още Тодор Тодоров.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани