7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАШак: Никога не обръщай гръб, когато удряш първи (видео)

Шак: Никога не обръщай гръб, когато удряш първи (видео)

MVP в НБА през 2000 г. застана на страната на Никола Йокич в ситуацията с Маркийф Морис

Въпреки че мина повече от ден, спречкването между Никола Йокич и Маркийф Морис все още е главна тема в американските медии. Една от легендарните фигури в НБА и понастоящем анализатор на мачовете от най-силното първенство в света Шакил О`Нийл застана на страната на сърбина. 

Хареса ми това, което направи Йокич. То се нарича отмъщение. Никога не обръщай гръб, когато удряш първи. За мен това, което направи Йокич не беше проблем. Морис нарочно го удари и това беше излишно. Знам много добре какво е да те удрат по-ниски от теб, искаш да си върнеш веднага. Йокич отвърна, Морис трябва да се научи да не обръща гръб след удар„, е мнението на MVP в НБА през 2000 г.

Наказаха Никола Йокич за един мач в НБА (видео)

Заради случката, Никола Йокич е наказан с един мач, а Маркийф Морис е глобен с $50 000. Сблъсъкът между двамата стана в края на двубоя между Денвър и Маями преди повече от 24 часа, а лидерът на Нъгетс бе изгонен.

Изгониха MVP в НБА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани