20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: Имахме една задача - Левски трябваше да бъде сред медалистите

Йордан Минчев: Имахме една задача – Левски трябваше да бъде сред медалистите

Загубата в Плевен беше голям шамар, сподели още крилото

„Беше ни трудно на всички да се мотивираме, както и на мен, след отпадането на полуфинала. Имахме една задача – Левски трябваше да бъде сред медалистите и успяхме да го направим. Загубата в Плевен беше голям шамар, всички бяхме доста тъжни. Вярвам, че се мобилизирахме от този мач, свършихме си работата, започнахме от първата минута, а не като в предишните мачове със Спартак след 15-тата минута да играем„, сподели баскетболистът на Левски Йордан Минчев след спечеления бронз в НБЛ.

Добра подговотовка беше за мен това. Имах нужда от мачове. Успях да вляза в ритъм горе-долу. Остават още 1-2 седмици докато се съберем с националния отбор, надявам се да свършим добра работа като тренировки, да сме във форма всички и да изграем силни мачове„, каза още крилото на „сините“ след успеха над Спартак със 78:62 в третия мач от серията за 3/4-то място в родния елит.

Бронзът в НБЛ този сезон е за Левски (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани