20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАС 19 тройки Милуоки се разправи с Маями (видео)

С 19 тройки Милуоки се разправи с Маями (видео)

Бъкс останаха без Янис Адетокунбо, който получи травма в коляното

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки записа 13-тата си поредна победа, което е най-дългата серия за сезона в НБА до момента. На свой терен Бъкс се наложиха над Маями със 128:99.

И ОЩЕ: Лидерът на Милуоки Янис Адетокунбо игра само 6 минути, в които се разписа с 4 точки, 4 борби и 4 асистенции, преди да напусне паркета. Гръцкият национал получи травма в дясното коляно след сблъсък с играч на Маями.

НАЙ-ДОБРИ: Жрю Холидей отбеляза 24 точки за Милуоки плюс 5 борби и 7 асистенции. Боби Портис се включи от пейката с дабъл-дабъл – 18 и 11 борби. Брук Лопес се отчете със 17 точки и 7 борби.

Джими Бътлър бе най-резултатен за Маями с 23 точки. Бам Адебайо приключи с 18 и 7 борби. Кейлъб Мартин остана със 17 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха предимство под двата ринга, като грабнаха 57 срещу 45 борби за Маями. Освен това, Милуоки финишира с повече тройки – 19/46 срещу 9/40 за „горещите“.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани