7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияСтанаха ясни първите победители на 3x3 турнира в Бургас (видео)

Станаха ясни първите победители на 3×3 турнира в Бургас (видео)

Най-добрите бяха наградени от новия шеф на ДЮШ на Черноморец Христо Николов

Вече са ясни първите победители от 3×3 турнира, който се провежда в Бургас. Надпреварата е част oт баскетболния уикенд, изпълнен с много емоции на морския бряг, като в организацията й участва и Черноморец.

При 12-годишните победител стана Свети Влас, в състав Иван Пешев, Стефан Димов, Егор Манохин и Мартин Танев. В Топ 3 място намериха още тимовете на Делфин и Вихър; Яворов.

При 15-годишните първото място бе за Делфин 06, в чийто отбор бяха Стелян Карастоянов, Калоян Демирев, Стилиан Райковски и Цветан Кирилов. Втората и третата позиция останаха за Лукса е делфин и Star Basket; Вихър.

При 18-годишните шампион стана Underdogs, за който играха Иво Иванов, Делян Павлов, Алекс Атанасов и Сони Стоянов. След него се наредиха Гетото и Само маняци; Trio Big.

В награждаването на първите победители се включи и новият директор на детско-юношеската школа на Черноморец Христо Николов.

До края на деня остават елиминациите при мъжете, както и конкурсите по забивки и тройки. Кулминацията на турнира 3×3 в Бургас ще бъде представянето на мъжкия Черноморец.

Резултатите от днешния ден на турнира можете да видите тук

Ето и моменти от награждаването:

Вижте още от Ден 2 на турнира в Бургас:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани