18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияСъздават комисия за лицензиране на залите в България

Създават комисия за лицензиране на залите в България

Председател ще бъде Георги Глушков

Специална комисия ще лицензира залите, в които може да се играе баскетбол. Това реши днес на свое онлайн заседание Управителният съвет на БФБаскетбол.

Управата единодушно прие Комисията по лицензиране на залите да бъде с председател президента на БФБаскетбол Георги Глушков и в състав Иван Чолаков, Тодор Иванов и Тодор Колев.

Управителният съвет разгледа и единодушно прие отчетите на селекционерите на мъжкия и женския национални отбори след края на квалификациите за Евробаскет. Своите анализи на представянето на тимовете на страната представиха съответно Росен Барчовски и Стефан Михайлов. Както е известно, мъжкият ни тим се класира за шампионата на Стария континент догодина за пръв път от 10 години насам, след като завърши на трето място в групата си. На трета позиция в своя поток, но без класиране, приключи и женският ни национален отбор, като и двата ни представителни тима записаха по две победи в този квалификационен цикъл.

Единодушно в редиците на федерацията бе приет и нов клуб – СДРУЖЕНИЕ БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ „ЛЮЛИН“, представляван от бившите баскетболистки Агнеса Дойчинова и Камелия Михалкова.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани