11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАСтеф Къри се завърна и вдъхнови Голдън Стейт в Ел Ей (видео)

Стеф Къри се завърна и вдъхнови Голдън Стейт в Ел Ей (видео)

Гардът наниза 31 точки срещу Лейкърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри се завърна в игра, а неговият Голдън Стейт постигна 35-тата си победа в НБА този сезон. Селекцията на Стив Кър се наложи над Лос Анджелис Лейкърс със 128:121 при визитата си в Ел Ей, с което записа втори успех над съперника в лигата през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри, който навърши 36 години преди четири дни, наниза 31 точки за Уориърс, след като пропусна три мача заради изкълчен десен глезен. На сметката си гардът остави още 6 борби и 5 асистенции, като бе 12/24 при стрелбата си от игра.

От неговите колеги Клей Томпсън се включи от пейката с 26 точки, от които 5 тройки. Джонатан Къминга добави 23.

Леброн Джеймс бе над всички за Лейкърс с 40 точки, 8 борби и 9 асистенции. ДиАнджело Ръсел се разписа с 23 и 13 асистенции. Руи Хачимура остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Голдън Стейт се възползва от отсъствието на Антъни Дейвис, който игра само 12 минути, заради удар в окото. Селекцията на Стив Кър направи серия от 10-2, включваща 6 точки на Стеф Къри, за да вземе преднина от 91:79. Преди това нито един от двата тима не водеше с повече от 7 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 март Голдън Стейт ще бъде домакин на Лейкърс, докато същия ден Лейкърс ще приемат Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани