10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Може би и на мен не ми достигна опит

Любомир Киров: Може би и на мен не ми достигна опит

Горд съм с момчетата, коментира наставникът на Рилски спортист

„Хубав мач стана за гледане. И двата отбора заслужаваха да спечелят. Какво се обърка?! Една ситуация, концентрация. Жал ми е за момчетата, защото се бориха, показаха характер. Можеше да играем малко по-добре първото полувреме и да няма такава разлика. Може би и на мен не ми достигна опит все още да спечеля такъв мач. Горд съм с момчетата„, коментира наставникът на Рилски спортист Любомир Киров след поражението от Черноморец със 73:75 в среща от 1/4-финалите за Купата на България.

„Не е проблем загубата, че е дошла в такъв момент. Просто за съжаление, една микроситуация го реши. Ние имаме характер, просто шансът и късметът не бяха на нашата страна. Поздравявам Черноморец и им пожелавам успех във финала. Надявам се с тях да се видим на следващия финал в първенството„, добави той.

„Не мисля, че ни липсва атлет. Шон Смит е добър играч. Просто шансът не беше на наша страна. Не е това само най-силният ни съперник. И Спартак, и Балкан, всички отбори ще се борят много жестоко. Ние ще трябва да стоим здраво, да продължаваме да работим. Надявам се да играем финал в първенството„, каза още Любомир Киров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани