18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориСтефан Михайлов: Eдинственото ни забавление е баскетболът

Стефан Михайлов: Eдинственото ни забавление е баскетболът

Надявам се всички да се опазим, казва още селекционерът на България

Случаите на коронавирус в женския национален отбор нараснаха на четири. Лагерът на представителния ни тим за европейските квалификации стартира преди ден в София при строга изолация.

В тежка ситуация сме, но предполагам, че това е така и за другите отбори. Ние се готвим при страхотни условия, осигурени от федерацията. Спазваме всички мерки, препоръчани от ФИБА. Тестовете в неделя бяха по изискване на ФИБА, а тези в сряда – от БФБаскетбол. В петък ни предстои нов тест. Това е, пазим се, спазваме всички мерки, единственото ни забавление е баскетболът. Надявам се всички да се опазим и да пътуваме в оптимален състав, за да можем да изиграем тези мачове“, коментира селекционерът на България Стефан Михайлов.

България остава без още две националки заради COVID-19

Националките трябва да заминат за Гърция през следващата седмица, като на 12 ноември в Хераклион ще излязат срещу тима от южната ни съседка. Два дни по-късно за нашите предстои двубой срещу Исландия. Срещите са от група А на пресявките.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани