4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКевин Гарнет: Ще бъде трудно без Коби по време церемонията за Залата...

Кевин Гарнет: Ще бъде трудно без Коби по време церемонията за Залата на славата в НБА

Той изигра ключова роля за самата игра, споделя шампионът в НБА през 2008 г.

Шампионът в НБА с Бостън през 2008 г. Кевин Гарнет призна, че му бъде трудно по време на церемонията по въвеждането му в Залата на славата отвъд океана заради липсата на покойния Коби Брайънт. Това сподели самият той пред The Athletic.

Коби изигра ключова роля за самата игра и повлия на създаването й. Искам да мисля, че той неволно е създал оригиналност в себе си. Тими е същият. И двамата нямат аналог, не само като спортисти, но и като хора. Що се отнася до мен, за мен е голяма чест да вляза в Залата на славата с тези двама играчи, но ще бъде трудно емоционално за всички, заради отсъствието на Коби„, смята Кевин Гарнет.

Събитието ще се проведе след по-малко от 24 часа, а Коби Брайънт ще бъде въведен посмъртно от легендата Майкъл Джордан. Освен него в Залата на славата в НБА ще влязат Тим Дънкан, треньорите Еди Сътън и Руди Томянович, Тамика Кечингс, Ким Мълки и Барбара Стивънс, както и Патрик Бауман, който си отиде от този свят през 2018 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани