14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияСофия Балкан и Левски с победи на старта на първенството на колички

София Балкан и Левски с победи на старта на първенството на колички

Двата отбора записаха по един успех над Черно море Тича

София Балкан и Левски започнаха с победи VII Държавно първенство по баскетбол на колички. Двата тима победиха третия участник – Черно море Тича и оставиха битката за първото място от първия турнир в София за неделя. Двубоят между столичните тимове е с начален час 10:00 в зала „Триадица“.

В първия мач за деня Левски стартира защитата на титлата си с успех с 61:41 срещу варненския отбор. С 25 точки, 11 борби и 8 асистенции се отличи Георги Иванов, който бе трансфериран от италианския Реджо Калабрия. С 18 и 19 борби се отчете капитанът Димитър Костов. За варненци 20 точки наниза Мартин Иванов.

В този мач няколко играчи направиха своя дебют в първенството. Ахмед Ахмед и Тимшел Костадинова вкараха съответно 5 и 6 точки в първите си мачове за Черно море Тича. Георги Ташев и Атила Моталиб пък за пръв път се състезаваха за отбора на Левски.

Във втория мач за деня София Балкан също надви Черно море с 47:34. Илиян Атанасов вкара 10 точки за победителите, а Ивайло Петров и Григор Иванов записаха по 8. За Черно море Мартин Иванов наниза нови 15 точки, а Христо Мисляков реализира 13.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани