11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияВеселин Георгиев: Почти спечелен мач сами го загубихме

Веселин Георгиев: Почти спечелен мач сами го загубихме

Винаги е специално, когато играя в Плевен, признава крилото на Черно море Тича

“Аз не мога да коментирам съдийството, трябва да гледам запис на мача. Мисля, че в някои ситуации, ще ги запазя за себе си, ние сами сме си виновни. Даже не визирам двата изпуснати фаула накрая, по-скоро говоря за защитата. Имаше няколко пробива, което е абсолютно престъпление да ги допуснем. Почти спечелен мач сами го загубихме“, бе мнението на капитана на Черно море Тича Веселин Георгиев за двубоя в Плевен.

„Мога само да поздравя момчетата, които са били под карантина. Не знам колко са се подготвяли вкъщи, но показаха невероятно желание и дух. Благодаря им. Лошото е, че този мач бе нещо като финал за нас, ако така мога да го нарека, за спасяване на сезона. Ще се борим до края, ако можем да поднесем някаква изненада, което ще е изключително трудно. Но надеждата умира последна“, добави крилото на варненци, който вкара 15 точки срещу бившия си тим.

Тази поредица от 16 загуби тежи. Самочувствието на един отбор идва с победите. Дори и да играеш добре, рано или късно това те смазва психически. Можехме да се вдигнем с една победа, но не се получи. Поздравявам отбора на Спартак. Според мен, си извоюваха победата. Пак казвам за спорните ситуации, трябва да гледам видео, за да коментирам по-добре. И аз съм имал много пъти претенции, но в случая мисля, че по-голямата вина е в нас. То не е вина, а по-скоро наши индивидуални грешки“, каза още Веселин Георгиев.

Винаги е специално, когато играя в Плевен. Половината ми кариера е минала тук. Мога да кажа, че най-хубавите, най-силните ми години в баскетболно отношение са минали в „Балканстрой“. Сега е малко празно без публика, надявам се това да се промени скоро или поне за следващия сезон„, пожела си той.

Далече съм от мисълта за треньорска кариера в бъдеще. Просто в този мач бяхме без Галин Стоянов и се опитвах да помагам на Даниел Клечков. Надявам се да съм му бил полезен в някакви моменти. Като цяло доста добре се справи. Няма да се откажем от борбата за осмото място. Разбира се, ще бъде изключително трудно, има много добре подготвени отбори, но има и спадове при някои от тях. Ако можем да се възползваме, ще опитаме да го направим„, завърши Веселин Георгиев.

Спартак Плевен излезе победител от драма с продължение с Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани