14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългари в чужбинаСилни Петрова и Коляндрова не стигнаха на Александрия в Румъния

Силни Петрова и Коляндрова не стигнаха на Александрия в Румъния

Двете българки отбелязаха общо 36 точки срещу Търгу Секуйеск

Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова допусна четвърто поредно поражение в Румъния. Отборът на двете българки загуби от Търгу Секуйеск с 65:74 като гост в мач от 11 кръг в шампионата на северната ни съседка.

Анна-Мария Коляндрова бе близо до трипъл-дабъл за Александрия – 21 точки, 8 борби и 7 асистенции плюс 2 откраднати топки за 36 минути на паркета. При стрелбата си гардът бе 7/10 от средно разстояние, 1/5 от тройката и 4/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Александра Петрова също постави името си сред реализаторите за своя тим, след като завърши с 15 точки и 8 борби за 40 минути на терена. Националката бе 4/7 при стрелбата си за две точки, 2/5 от далечна дистанция и 1/2 от фаул линията.

Александрия има в актива си 2 победи и 7 загуби, с което се нарежда на девето място в класирането. На 8 януари 2023 г. тимът на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова ще приеме Рапид. 

СТАТИСТИКА ОТ ТЪРГУ СЕКУЕЙСК – АЛЕКСАНДРИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани