9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАСделката е факт! Финикс се разбра с Бруклин за Кевин Дюрант

Сделката е факт! Финикс се разбра с Бруклин за Кевин Дюрант

Нетс взимат трима играчи

Финикс осъществи сериозен трейд, след като постигна договорка с Бруклин за Кевин Дюрант. За да получат крилото, „слънцата“ ще се разделят с Микал Бриджис, Камерън Джонсън и Джей Краудър, като ще вземат и Ти Джей Уорън.

Освен това, Нетс ще получат още четири първи избора в драфта на НБА и опция за размяна на избор през 2028 г. При „мрежите“ отиват незащитените избори от 2023, 2025, 2027 и 2029 г.

Кевин Дюрант носи екипа на Бруклин в последните три сезона и половина. Преди това преминава през Оклахома и Голдън Стейт, с който има два трофея в НБА. През този сезон участникът в 13 издания на Мача на звездите отвъд океана записва средно по 29.7 точки, 6.7 борби и 5.3 асистенции в общо 39 двубоя в лигата за Нетс.

Наскоро Бруклин се раздели и с Кайри Ървинг, който бе пратен в Далас. След това се заговори за интереса на Финикс към Кевин Дюрант, който след разговор с ръководството на Нетс е решил да продължи кариерата си на друго място.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани