12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориСВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: САЩ си свършиха работата срещу Нова Зеландия (видео)

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: САЩ си свършиха работата срещу Нова Зеландия (видео)

Американците изнесоха силно второ полувреме в Манила

КАКВО СЕ СЛУЧИ: САЩ регистрираха първа победа на световното първенство. Американците надиграха Нова Зеландия с 99:72 в първия си мач от група C на шампионата на планетата, който се проведе в Манила.

НАЙ-ДОБРИ: Паоло Банкеро отбеляза 21 точки за САЩ. Антъни Едуардс добави 14 и 7 борби. Джерън Джаксън Джуниър и Остин Рийвс реализираха по 12 точки, като вторият направи и 6 асистенции.

Рубен Те Ранджи завърши с 15 точки за Нова Зеландия. С по 12 останаха Фин Дилейни и Шей Или, като първият грабна и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Срещата бе сравнително равностойна през първото полувреме, като в края му САЩ все пак имаха предимство от 9 точки за 45:36. След паузата селекцията на Стив Кър не намали оборотите и на бърза ръка стигна до аванс от 20 точки след забивка на Джерън Джаксън Джуниър. До края олимпийските шампиони нямаха проблеми.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В понеделник (28 август) от 15.40 ч. САЩ ще имат за съперник Гърция, докато от 11.45 ч. същия ден Нова Зеландия ще играе срещу Йордания.

СТАТИСТИКА ОТ САЩ – НОВА ЗЕЛАНДИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани