9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНационални отбориСВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: Никола Милутинов се радва на подкрепата на Александър Везенков (видео)

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: Никола Милутинов се радва на подкрепата на Александър Везенков (видео)

Получих съобщение и от един от моите бивши колеги, който е в НБА, той ни наблюдава, призна сръбският национал

Ден преди полуфиналите на световното първенство сръбският национал Никола Милутинов разкри, че получава подкрепа от настоящите си съотборници в Олимпиакос. Центърът добави, че среща такава и от един от бившите си колеги в гръцкия гранд Александър Везенков, който ще продължи кариерата си в НБА с екипа на Сакраменто. 

„Разговарям с моите съотборници от Олимпиакос, разбира се. Получих съобщение и от един от моите бивши колеги, който е в НБА. Той ни наблюдава и също така ни подкрепя“, споделя Никола Милутинов, посочвайки именно българския национал.

Утре (8 септември) от 11.45 ч. Сърбия ще излезе срещу Канада в спор за място на финала на световното първенство. Самият Никола Милутинов призна, че за него е мечта да спечели медал с представителния тим на страната си.

Това ще бъде един от най-големите мачове в кариерата ми. Никога не съм печелил медал с мъжкия национален отбор на Сърбия. Ще дам всичко от себе си, за да постигна това“, добави 28-годишният баскетболист.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани