12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАСакраменто наложи волята си над Голдън Стейт за 3-3 (видео)

Сакраменто наложи волята си над Голдън Стейт за 3-3 (видео)

Решителният последен мач в серията ще бъде на 30 април

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сакраменто избегна елиминация и остава в битката за място на полуфиналите в Западната конференция на НБА. „Кралете“ надиграха Голдън Стейт със 118:99 като гости, за да стигнат до 3-3 победи в серията от първия кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Малик Монк бе най-добър за Сакраменто с 28 точки и 7 борби. Ди`Арън Фокс оформи дабъл-дабъл – 26 и 11 асистенции. Кийгън Мъри също стигна до двойните показатели – 15 точки и 12 борби.

Стеф Къри финишира с 29 точки и 5 асистенции за Голдън Стейт. Клей Томпсън го последва с 22. Андрю Уигинс остана с 13 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Кингс дадоха само една част на съперника – първата след 23:25. В останалото време от срещата гостите направиха всичко по силите си да отвърнат на предизвикателството на шампионите и да останат в серията. И това им донесе успех, като бяха 17/45 при стрелбата си от тройката, а освен това превзеха подкошието с общо 53 срещу 42 борби за Уориърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Решителният седми двубой от серията между Сакраменто и Голдън Стейт ще бъде на 30 април.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани