12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс разгромиха Мемфис и са на полуфинал на Запад (видео)

Лейкърс разгромиха Мемфис и са на полуфинал на Запад (видео)

"Езерняците" приключиха спора в серията с 4-2 победи

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс си проправиха път до полуфиналите в Западната конференция на НБА. На свой терен „езерняците“ разгромиха Мемфис със 125:85 и след 4-2 победи продължават напред във втория кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Ди`Анджело Ръсел отбеляза 31 точки за Лейкърс, включително 5 тройки. Леброн Джеймс добави 22, 5 борби и 6 асистенции. Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 14 борби.

Санти Алдама бе най-резултатен за Мемфис с 16 точки и 5 борби. Дезмънд Бейн го последва с 15 и 5 борби. Джерън Джаксън Джуниър остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Тимът от Ел Ей достигна до преднина от 20 точки още през първото полувреме, а в третата четвърт тя стана 36 точки. Лейкърс завършиха двубоя с общо 15 тройки от 44 опита, както и с 52 борби и 33 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Запад Лейкърс ще излязат срещу победителя от двойката Голдън Стейт/Сакраменто. Първият мач от серията ще бъде на 3 май.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани