16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски oбяви името на един от чужденците, които могат да подсилят...

Росен Барчовски oбяви името на един от чужденците, които могат да подсилят България

За Брандън Йънг работим много време, каза наставникът на представителния ни тим

Баскетболистът на ЦСКА Брандън Йънг е един от двамата играчи, които са в плановете за натурализация, което ще му даде възможност да играе за националния отбор на България. Това заяви селекционерът на представителния ни тим Росен Барчовски, който на клубно ниво води „армейците“.

Снимката е обект на авторско право и принадлежи на LAP.BG

„За Брандън Йънг работим много време. Моята идея беше това, че Брандън ще бъде тук в България пред очите на всички. За съжаление контузията му е трайна и надали ще може да играе през февруари. Не споменавам другото име, който също е класен играч. Документите на Брандън са много напред. Ако беше здрав, щяхме да изфорсираме да стане бързо. За другия се чака още някакъв документ и предполагам, че днес или утре ще бъде внесен, а след това ще трябва помолим властите да ни помогнат“, обясни Росен Барчовски. 

31-годишният Брандън Йънг бе привлечен през миналото лято от ЦСКА, но се контузи преди началото на сезона и в момента се възстановява в САЩ. Очаква гардът да се завърне в игра през януари 2023 г.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани