15.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Играем трудно

Росен Барчовски: Играем трудно

Всяка победа за нас е важна и от тази гледна точка съм доволен, бе мнението на треньора на ЦСКА

„Всяка победа за нас е важна и от тази гледна точка съм доволен. Играем трудно, със спадове, с възходи. Започваме мача добре, след това допускаме да ни го обърнат, пак се връщаме. Хубавото е, че проявяваме характер вече малко повече и се преборваме да спечелим мачове. Този беше почти заминал. Поведоха ни с 11 точки. Тези спадове са характерни за несработен отбор и неопитност. Каляваме си нервите“, бе мнението на треньора на ЦСКА Росен Барчовски след победата над Академик Пловдив с 82:75 в мач от НБЛ.

ЦСКА обърна Академик (видео)

„Накрая, към плейофите, ще влезем много калени, защото всеки мач е такъв. Те имаха контузени. Поздравявам ги за добрата игра. Поради този скъсен състав играят ужасно освободено. Кикрилис направи много силен мач, страхотна стрелба от тройката, а до момента не е играл толкова много. Опасни са отборите, които са абсолютно освободени и това го знаех. Имахме шанс да вдигнем разлика, решихме да е по-трудния път“, допълни наставникът на „червените“, които записаха втори пореден успех в родния елит.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани