9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияРобърт Георгиев: Очаквахме тежък сблъсък

Робърт Георгиев: Очаквахме тежък сблъсък

Играхме доста добре, сподели гардът на Берое

Робърт Георгиев допринесе за успеха на Берое над Черно море Тича с 94:75 в мач от НБЛ. Гардът остави на сметката на старозагорци 9 точки, 1 борба, 1 асистенция и 3 откраднати топки.

„Играхме доста добре. Мисля, че през седмицата доста се подготвяхме за мача с Черно море. Очаквахме тежък сблъсък, защото имаме доста контузии. Това е отбор, който не е за подценяване, съответно подходихме разумно към тях. Надявам се, че се получи хубав мач за зрителите, който също така бе атрактивен“, сподели Робърт Георгиев след срещата.

„Натрупаха ни се твърде много мачове в кратък период от време през декември. Ще става по-тежко и по-тежко. Януари месец ни е още по-напрегната програмата. Доколкото можем, ще се запазим. Надявам се контузените състезатели да се оправят час по-скоро. Трудно е да се тренира в лимитиран състав, но определено правим каквото можем“, допълва баскетболистът на „зелено-белите“.

Берое с пети успех в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани