Бойко Миленков: Беше хубава победа за нас

Мисля, че публиката е доволна от някои изпълнения, казва още треньорът на Берое

357

Откъм резултат и победа съм доволен естествено. Идеята преди мача беше да намалим грешките си и да спечелим борбата, а ние увеличихме грешките и не спечелихме борбата. От тази гледна точка не съм доволен, разбира се. От друга страна съм доволен от старанието на момчета„, каза треньорът на Берое Бойко Миленков след победата над Черно море Тича с 94:75 в мач от НБЛ. 

„Знам, че сме в много труден етап, без тренировки, с контузии, дори юношите ни не тренираха тази седмица, заради травми и бяхме на някои тренировки 6 човека. Не искам да звучи като оправдание, но така стоят нещата. Поздравявам всички момчета с победата. Вложиха много усилия, за да спечелим в този лимитиран състав„, добави наставникът на старозагорци, които са с баланс от 5-5 в шампионата. 

„Възстановяване нямаме кой знае какво. Контузените ходят на физиотерапия и това е. Просто гледам тренировъчният процес да не е толкова тежък. Беше хубава победа за нас. Отделно, нашият отбор играе изключително атрактивно като превключи на скоростта, която искам. Мисля, че публиката е доволна от някои изпълнения„, завърши Бойко Миленков. 

Берое с пети успех в НБЛ (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияРезултати от миналата нощ в НБА (видео)
Следваща статияРобърт Георгиев: Очаквахме тежък сблъсък
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."