18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаБарселона удари Армани Милано с 21-0 в края (видео)

Барселона удари Армани Милано с 21-0 в края (видео)

Каталунците настъпиха газта в последните 5 минути на двубоя в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона настъпи газта в последните 5 минути, за да си осигури успеха над Армани Милано с 87:71. Двубоят в “Палау Блауграна” бе последният от програмата на 13 кръг в Евролигата.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Дейвис завърши с 21 точки и 6 борби за Барса. Никола Миротич добави 19 и 10 борби. Кори Хигинс остави срещу името си в статистиката 16 точки и 6 борби. Ник Калатес направи рекордните за клуба 14 асистенции.

Малкълм Дилейни бе най-резултатен за Армани Милано с 23 точки. Шейвън Шийлдс остана с 12.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Каталунците започнаха отлично, реализирайки първите 11 точки в мача, но не задържаха преднината си дълго. Гостите излязоха напред до голямата почивка след 43:39, благодарение на Малкълм Дилейни. Италианците държаха инициативата до средата на последния период, но всичко след това се обърка. Барса сътвори убийствена серия от 21-0, завършена с две тройки на Кори Хигинс, за да направи пълен обрат.

И ОЩЕ: Испанският вицешампион дели първото място в класирането с ЦСКА Москва, като и двата състава имат по 10 победи и 3 загуби. Селекцията на Еторе Месина е на 7-ма позиция с баланс от 7-5.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 декември Барселона ще приеме Химки, а ден по-рано Армани Милано ще спори с Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани