18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияБерое с пети успех в НБЛ (видео)

Берое с пети успех в НБЛ (видео)

Старозагорци надиграха Черно море Тича

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое регистрира втори пореден успех в НБЛ. Пред своите фенове в зала „Общинска“ селекцията на Бойко Миленков надигра Черно море Тича с 94:75 в двубой от 11 кръг в родния шампионат. Така старозагорци се изравниха на петото място с ЦСКА, който също има баланс от 5-5. Варненци пък са oсми с 3 победи и 7 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Дариъс Хол завърши с 28 точки, 7 борби и 6 асистенции за Берое. Ти Кей Идоджи добави 19 и 13 борби. Мартин Стефанов се отчете с 15 точки. Корнелиъс Хъдсън вкара 13 плюс 8 асистенции.

Аверил Угба бе над всички за Черно море Тича с 30 точки и 14 борби. Костадин Лазаров остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Домакините не се забавиха и още в първата четвърт стигнаха до двуцифрен аванс. Това се случи след силна игра на Дариъс Хол, Мартин Стефанов, Корнелиъс Хъдсън и Ти Кей Идоджи, които изведоха Берое до 26:15. Въпреки опитите на варненци да се върнат, до финалната сирена „зелено-белите“ не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Берое ще има за съперник Академик в Пловдив, докато два дни по-късно (б.а. – на 23 декември) Черно море Тича ще играе срещу Ямбол в зала „Диана“.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани